Divizia de eficiență energetică           

Divizia de eficiență energetică  

E-mail: office@senys.ro

Telefon: +(40)232 - 217.248

Despre noi

 

 
 

În condițiile actuale ale mediului de business, Quartz Matrix vine în întâmpinarea nevoilor companiilor din industrie de optimizare a costurilor și de integrare a proceselor prin dezvoltarea unor sisteme, aplicații și servicii cu focus pe eficiență energetică, astfel încât acestea să se reflecte direct în creșterea productivității – toate în cadrul conceptului Industrial Internet of Things (IIoT) și Industrie 4.0.

 

Ce este important în implementarea acestor concepte?

 

Implementarea unor sisteme IIoT sigure, fiabile, adaptabile schimbărilor proceselor de producție și de cost rezonabil implică selecția unui partener de implementare cu experiență în consultanță energetică, competențe avansate pe zona de dispozitive embedded, rețele de comunicație (fibra optică/fir/wireless) și software customizat. Este important ca implementatorul soluțiilor IIoT să fie în parteneriate cu lideri mondiali din zonele de dispozitive, comunicație și software pentru a fi capabil de a livra cele mai noi tehnologii.

 

Proiectele de succes implementate clienților noștri integrează soluții care acoperă un
spectru extins de aplicații în domeniul eficienței energetice în industrie:

Competențele avansate privind tehnologiile de comunicație au fost puse în valoare, în implementarea acestor aplicații, prin dezvoltarea unor rețele performante de comunicație de tip fibră optică, cablu (Ethernet, RS 485) sau wireless (Bluetooth, Wi-Fi, GPRS/G3). O atenție specială a fost dedicată securității informatice a sistemelor implementate, pe toate cele trei componente: confidențialitate, integritate, accesibilitate.


Proiectele integrate hardware și software și serviciile pentru eficiență energetică se adresează unor categorii diverse de activități: termoficare - energetică, chimie și petrochimie, industria materialelor de construcții, cea alimentară și farmaceutică, industria ușoară și, practic, orice domeniu unde ne propunem creșterea eficienței energetice și a calității produselor prin control și monitorizare de mare precizie. Au încredere în echipa noastră de ingineri, în serviciile și în proiectele de eficiență enegetică peste 400 de clienți la nivel național printre care: Delphi Diesel Systems România, ARCTIC , Continental Powertrain România, Continental Automotive Systems, Electrolux România, Romaero.

AUTORIZĂRI

PARTENERI