logo-senys-netdetek-quartz-matrix

Despre noi

De peste 25 de ani, compania Quartz Matrix dezvolta si furnizeaza o gama larga de servicii si solutii de inginerie ce inglobeaza tehnologie informatica, comunicatii, culegere de date si aplicatii software integrate, personalizate pe nevoile clientilor. Furnizam sisteme electronice de securitate si siguranta pentru protectia bunurilor, proprietatilor si persoanelor, intocmim audit energetic si livram echipamente si solutii pentru cresterea eficientei energetice in mediul industrial. Experienta, inovarea, competenta si pasiunea cu care abordam fiecare proiect sunt atuurile noastre prin care oferim cele mai potrivite solutii. Pornind de la tehnologia informatiei si comunicatiile de date, am dezvoltat parteneriate strategice pentru a livra clientilor solutii integrate si personalizate, orientate pe calitate, eficienta si reducerea costurilor.

Divizia NetDeTek asigura clientilor sisteme de securitate si siguranta, instalatii speciale de detectie a inceputului de incendiu, de stingere automata si desfumare pentru protectia bunurilor, proprietatilor si persoanelor. Garantam legalitatea si lucrarile bine facute prin realizarea tuturor activitatilor, de la consultanta de specialitate si proiectarea solutiei pana la executia si intretinerea bunei functionari a sistemelor, cu personal de inalta calificare, autorizat de institutiile din domeniu si cu asigurarea unui management de proiect certificat. Asiguram clientilor solutii profesionale de mare fiabilitate, la un pret corect, prin parteneriatele pe care le avem cu liderii mondiali din domeniu: UTC-Fire&Security, Axis, Honeywell, EcoProtection, Polycom etc. Clientii au ales cu incredere solutiile si serviciile NetDeTek: BRD-GSG, Vodafone, Universitatea “Al. I. Cuza”, Mobexpert, Carrefour, Selgros, Baumax, Praktiker, Arabesque etc.

Divizia Senys este lider national in sfera eficientei energetice si a automatizarilor dedicate industriei. Suntem autorizati pentru activitati de bilant, audit si management energetic. Implementam solutii de reducere a costurilor asociate energiei si de imbunatatire a performantelor energetice ale proceselor tehnologice. Instalam solutii integrate de telecitire si SCADA pentru energie electrica, gaz natural, aer comprimat si apa. Solutiile propuse raspund nevoilor de eficienta, versatilitate si scalabilitate solicitate de clientii nostri. Cream valoare in solutiile implementate prin parteneriatele cu furnizori de marca: Schneider, Eaton, Axiomtek etc. Clientii de referinta au ales expertiza Senys pentru a realiza performanta tehnica si economica in activitatea lor: Delphi Diesel Systems, Carpatcement, Romaero, Rulmenti Barlad, OMV Petrom, Rompetrol, Arctic, Continental Automotive, Timken, Arcelor Mittal etc.

Cele 2 divizii si-au pus ideile la comun pentru crearea acestui blog de solutii industriale, care aduna articole scrise de specialisti in domeniu, texte ce includ studii de caz, exemple din practica si informatii utile atat pentru experti, cat si pentru cei care doresc sa acumuleze noi cunostinte.