Quartz Matrix
Senys
Home|Despre noi|Noutati|Blog|Legislatie|Competente|Parteneri|Afilieri|Referinte|Service clienti|Contact
UPS-uri industriale

 

Quartz Matrix este singurul partener autorizat pentru comercializarea, punerea in functiune, service-ul si garantia UPS-urilor APC si Eaton din Romania.

APC by Schneider Electric - UPS-uri trifazate: Galaxy 300 si Symmetra PX2 cu puteri de pana la 160 kVA

EATON - UPS-uri mono si trifazate din gama 9x55 cu puteri de pana la 40kVA

UPS-urile (Uninterruptible Power Supply) sunt surse neintreruptibile de putere care protejeaza consumatorii de perturbatiile existente, fluctuatiile in reteaua de alimentare si la intreruperea tensiunii de alimentare, care ar putea duce la deteriorarea utilajelor conectate la reteaua de alimentare, pierderea datelor sau alte daune. UPS-urile contin acumulatoare de energie (baterii), astfel la intreruperea tensiunii de alimenatare UPS-ul poate furniza energie consumatorilor conectati pana la descarcarea lor. In acest fel consumatorii primesc curent fara intrerupere, caderea de tensiune neafectand alimentarea lor.

Tehnologii UPS
 
Offline
Reteaua electrica alimenteaza aplicatia si incarcatorul de baterii si mentine bateriile complet incarcate. In cazul unei pierderi de putere, un comutator transfera sarcina pe invertor, ce devine activ si alimentat din baterii. Acest mod de functionare continua pana cand reteua principala este reabilitata sau pana la epuizarea energiei stocata in baterii.
 
Line-interactive
Aceasta configuratie este caracterizata de doua convertoare capabile sa functioneze ca invertor si respectiv redresor incarcator de baterie ce permite izolarea sistemului atunci cand caracteristicile retelei sunt in afara tolerantelor admise. Tensiunea furnizata sarcinii este reglata de AVR (Automatic Voltage Regulator) sau de un dispozitiv electronic de reglare a tensiunii.
 
Online dubla conversie
Curentul trimis catre sarcina este complet transformat de catre invertor, care este capabil sa manipuleze tensiunea alimentata catre sarcina, in orice conditii. Sistemul invertor asigura forma de unda a curentului de iesire, care este total independenta de forma de unda a curentului de intrare, cu frecventa si amplitudinea stabile.

 Avantaje UPS:

  Aplicatii:

Recomandarile Quartz Matrix in alegerea tehnologiei UPS:

Descarca brosura dedicata UPS-urilor:

 

 


Parteneri:
 
 

Referinte:

 
Descopera AICI versiunile DEMO ale solutiilor dezvoltate pentru eficientizarea consumurilor energetice!

Quartz Matrix - Divizia IT&C     Divizia IT&C
Quartz Matrix - Divizia de solutii industriale     Eficienta energetica
Quartz Matrix - Divizia de solutii securitate & comunicatii     Fire & Security
Contacteaza UPS-uri industriale
Sus