Convertizoare de frecvenţă

informații comerciale cu potențial interes pentru mine, despre produsele, soluțiile și serviciile din portofoliul SC QUARTZ MATRIX SRL, conform Declarației privind confidențialitatea datelor. În baza acestui acord voi primi informări si materiale promoționale, până la solicitarea mea de dezabonare

Optimizarea funcționării agregatelor electrice din instalațiile tehnologice, tradusă printr-un randament bun și o eficiență ridicată, se face în urma unui proces ce implică culegerea datelor din teren (masurători) și interpretarea lor prin mijloace de calcul specifice.

Reușim sa răspundem cerințelor pieței datorită gamei complete de produse pe care le avem în portofoliu. Convertizoarele de frecvență de joasă tensiune, monofazate și trifazate pe care le implementăm pot fi instalate în diverse aplicații de ventilație, pompe, exhaustare, benzi transportoare sau oriunde este necesar controlul și reglarea eficienței motoarelor. Beneficiați astfel de un raport optim performață obținută / cost investiție.

Quartz Matrix oferă consumatorilor industriali, din stoc sau la comandă, o serie de convertizoare de frecvență destinate special mediului industrial, cu funcționalități versatile, performante, de la producători mondiali: Eaton și Schneider.

Experiența de peste 20 de ani în domeniul eficienței energetice, echipa noastră de ingineri specializați și cea de ingineri în service-ul echipamentelor industriale, ne recomandă ca partener de încredere în implementarea unor astfel de echipamente. Furnizăm astfel atât servicii de parametrizare a convertizoarelor de frecvență, cât și de punere în funcțiune și mentenanță și service a acestora.

Convertizoare de frecvență

(0.75kW - 250kW)

Convertizoare de frecvență

(0.37kW - 11kW)

Convertizoare de frecvență

(0.75kW - 90kW)

Convertizoare industriale

(0.75kW - 250kW)

Avantajul parteneriatelor cu firme precum

sau

confirmă calitatea serviciilor pe care le oferim.

AVANTAJELE CONVERTIZOARELOR DE FRECVENȚĂ

  • reducerea consumului de energie cu 30-50% în aplicații de pompe/ ventilație
  • o durată redusă de amortizare a investiției (<1 an)
  • controlul vitezei motoarelor
  • prelungirea duratei de viață a motoarelor